20131004

Vad är det minst ondaSåg dessa bilder på tumblr idag och jag kände för att även publicera dem här då man verkligen får upp ögonen för hur det funkar i Amerika. Personligen kan jag inte förstå varför de kan banlysa så pass oskyldiga saker som boken Lilla Röd Luvan, Dougeball och Kinder ägg (!?) men de kan inte se till att alla som ansöker om vapen ska genomgå en kontroll av deras bakgrund!?

Jag tycker att detta är absurt och man borde verkligen ta en extra titt på vad som är det minst onda, en bok som råkar ha en vinflaska i en picknick korg, ett spel i gymnastiken som funnits väldigt länge och som det finns vuxna som håller koll på, ett Kinder ägg som jag för mitt liv inte kan förstå vad har med barnsäkerhet att göra eller ett VAPEN som faktiskt orsakar DÖD hur man än vänder och vrider på det!

Med tanke på att Amerika har högst raiting i världen på mord så borde de ta och inse att de MÅSTE göra något åt det! Och då kanske det är dags att börja kontrollera de som vill ha vapenlicense om de nu inte inför ett förbud mot vapen överlag!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...